Logo Heeel-Reflex nb

Tarieven Heeel-reflex

Tarieven per 1 maart 2023

Tarieven Reflexzone therapie

intake en eerste analyserende behandeling max 90 min

€75,-

30 minuten

€35,-

60 minuten

€65,-

90 minuten

€85,-

Behandeltijd afhankelijk van de leeftijd en de gezondheidsklacht

€45,-
Tarieven Oor-reflexologie

20 minuten
• Max 10 euro materiaalkosten) per afspraak
Het is afhankelijk van het aantal gezette naaldjes/ zaadjes/ verblijfsnaaldje/ kleuren kristal, alcoholdoekjes en evt. andere materiaalkosten

€22,50
Extra kosten

Als Heeel-Reflex bij u op locatie komt, omdat u zelf niet in staat bent om te reizen dan komen de gemaakte reiskosten bij de prijs op.

  • Tarief reiskosten € 0.36 per km
  • (met max straal van 30 km vanaf het adres van de praktijk)
  • Korting : Als iemand meedoet aan een “proef massage” dan kan ik korting geven. Dit gaat altijd in overleg en op mijn initiatief
  • De “Heeel-Happy Reflex kaart” geeft recht op 5 euro korting per afspraak op de volgende 10 behandelafspraken. Dit kan pas ingezet vanaf de derde behandeling.
Overig

De factuur ontvangt u in de week na de behandeling per e-mail. Deze kunt u gebruiken om de kosten te declareren bij uw zorgverzekering. De behandelingen vallen onder de vergoeding voor ‘alternatieve geneeswijzen’ of ‘complementaire geneeswijzen’ in het aanvullend pakket. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw gekozen aanvullende verzekering.

Vergoeding, De meeste zorgverzekeraars bieden een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering voor alternatieve/complementaire Reflexzone therapie. Curatieve Reflexzone therapie met prestatiecode 24009 is vergoedbaar via uw zorgverzekering, mits u voldoende aanvullend bent verzekerd.

Voor informatie over de mate van vergoeding en door welke zorgverzekeraars, verwijst Heeel-Reflex u door naar de externe websites https://catvergoedbaar.nl/ en https://kwaliteitstherapeuten.nl/

DISCLAIMER:

Disclaimer: Alleen individuele en curatieve Reflexzone therapie (dit betekent genezend en kan verwijzen naar alle activiteiten die als het ware een genezende werking hebben) worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. 

Advies: Vraag vooraf na bij uw zorgverzekering. Of u de nota kunt declareren bij uw zorgverzekering. De therapeut is nooit aansprakelijk als u niets vergoed krijgt. Om een afspraak te maken is geen verwijsbrief van de huisarts is nodig.

Behandeling annuleren

Wilt u een afspraak annuleren, geef dit minimaal 24 uur van tevoren door. Bij annuleren binnen 24uur zal er 50% van de kosten voor de geplande tijd in rekening gebracht worden. Als dit een tweede keer gebeurt zal er 100% van de geplande tijd in rekening worden gebracht. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van Heeel-reflex.nl

Welkom en toegankelijkheid

De praktijk heeft een wachtruimte. Ik werk in principe alleen op afspraak. Advies: Kom enkele minuten voordat uw afspraak begint. Draag gemakkelijke kleding waarbij de mouwen kunnen opgestroopt tot ellebogen en de broek tot boven de knie geschoven kan worden. ( ik werk op het hoofd, handen tot en met ellebogen en voeten t/m de knieën )
Alleen op speciaal verzoek kan ik naar een cliënt toe komen. Indien uzelf niet instaat bent om te kunnen komen.
(Lees hiervoor het extra tarief)
De praktijk is toegankelijk voor een rolstoel en maar er is geen invaliden toilet aanwezig.

Parkeren:
Er is voor het huis een ruime parkeerplaats.

Ik werk op afspraak:
Klanten met een afspraak kunnen aanbellen.
Anders maakt u eerst een afspraak zie online het contact formulier.

U krijgt bij ontvangst een kop thee, water of koffie. Na de behandeling krijgt u een glas water aangeboden.

WhatsApp
Verzenden via WhatsApp